Stöd Scandinavian Wildlife Film Festival
& Nordisk Naturfilm

Naturen är något alldeles speciellt för oss som bor i norden. Det öppna småskaliga kulturlandskapet, tusentals sjöar och våtmarker, en lång kust med en skärgård som saknar motstycke i många länder. Och skogen med alla trolltyg och myter, mystiken och skönheten där vi hämtat underlag för berättelser och sagor. För många av oss är naturen inte bara en plats för vila och rekreation, det är nästan som en religion och här hämtar vi inspiration och idéer till våra filmer. Det finns ett värdefullt arv att förvalta när det gäller nordisk naturfilm. Tidigare filmare som Jan Lindblad, Arne Sucksdorff och Sverre M. Fjelstad visade på en unik personlig berättarkonst i sitt filmande. Genom sin speciella prägel av lungnare tempo, reflektion och i ibland meditativa inslag, speglar nordisk naturfilm vårt sätt att se och uppleva naturen. På så sätt har vi nordiska naturfilmare något unikt att erbjuda med våra filmer, ofta ganska skilt från det sätt andra länder och stora produktionsbolag arbetar. Genom att skildra den fantastiska natur vi har i vår egen hembygd, eller i mer exotiska miljöer, kan vi också skapa intresse och engagemang för viktiga natur- och miljöfrågor. Den nordiska naturfilmen kan bli ett värdefullt verktyg för att skydda och bevara biologisk mångfald och hotade arter.

Genom att stödja Scandinavian Wildlife Film Festival och Nordisk Naturfilm ger du oss möjligheten att forsätta producera personliga och relevanta naturfilm.

Klistermärke - Jag stödjer Scandinavian Wildlife Film Festival & Nordisk Naturfilm

Vi är tacksam för alla gåvor och vill visa vår uppskattning. Därför får ni gärna fylla i formuläret här nedan med namn och adress. Till alla som ger minst 200:- skickar vi ut ett särskilt tackkort och vårt härliga SWFF klistermärke. Till höger (nedan om du har läsplatta eller mobil) finns förslag på belopp och motsvarande gåvapaket.

Det finns flera sätt att ge pengar till SWFF:
Bankgiro: 410-7934
eller Swish: 123 137 04 28

Bor du inte i Sverige kan du använda internationell betalning:
BIC: SWEDSESS
IBAN: SE2180000828910248549362

När du har fyllt i formuläret kommer du till en sida med betalningsinformation.

Tack för din gåva!

Stöd SWFF & Nordisk Naturfilm

Kontaktuppgifter